miercuri, 23 iunie 2010
TARTA CROCANTA CU MIEZ CREMOS
Modelul de crusta l-am vazut prima data in revista"GOOD FOOD',apoi la .TEOEu am modificat doar compozitia...
INGREDIENTE:
foi de placinta
cateva ciuperci
o bucatica de costita afumata
3 oua
o cana buna de smantana
o bucata cascaval
sare,piper,nucsoara,un catel de usturoi,putin ulei
Foile de placinta unse cu ulei,le-am asezat in tava si am taiat surplusul,am intepat foile putin cu furculita si am dat la cuptor,la foc mic,pana s-a uscat pe margini
luni, 21 iunie 2010
MUSCHIULET DE PORC CU TZATZIKI
N-am ajuns inca in GRECIA,dar sosul asta l-am tot vazut peste tot...Aveam un muschiulet micut de porc si m-am gandit eu ca merge cu un sos rece...Am condimentat carnita cu sare,piper si putin rozmarin.Pe urma am pus-o la sfarait in tigaia cu putin ulei,cat sa prinda crusta..
Pentru sos,am dat pe razatoarea mica vreo trei castraveciori pe care i-am curatat(cred ca era mai aspectuos daca ii lasam asa...),am ras si cativa catei de usturoi,ar fi trebuit sa pun iaurt,dar eu am ales varianta mai putin light:smantana-grasa-de la tara!Am adaugat sare,piper,si am ansamblat toata minunea asta...Mi-a placut ...restul de sos l-am mancat cu paine neagra si atat!
Pentru sos,am dat pe razatoarea mica vreo trei castraveciori pe care i-am curatat(cred ca era mai aspectuos daca ii lasam asa...),am ras si cativa catei de usturoi,ar fi trebuit sa pun iaurt,dar eu am ales varianta mai putin light:smantana-grasa-de la tara!Am adaugat sare,piper,si am ansamblat toata minunea asta...Mi-a placut ...restul de sos l-am mancat cu paine neagra si atat!
Abonați-vă la:
Postări (Atom)