Ce puteam face cu un biet dovlecel,o bucatica de carne de pui si cateva ciupercute?Am incercat si tare mi-a placut...
Am calit in putin ulei o ceapa
si dovlecelul felioare...Am adaugat si coditele tocate ale ciupercilor,sare,piper...
In tava cu hartie de copt am asezat palariile presarate cu putin piper si le-am umplut cu cas framantat
Am batut vreo 6 oua cu putin cimbru si vreo 4 linguri de faina,am adaugat cam un pahar de smatana,apoi carnea fiarta si taiata (o pulpa de pui).
Am adaugat si amestecul din tigaie,si am turnat tot peste ciuperci.
A stat la cuptor cam 30 min.
Am servit rece.
Arata foarte bine!dai si la altii?o saptamana buna!
RăspundețiȘtergereAm vazut o reteta asemanatoare in rev.Click pt. femei, tb sa o incerc si eu.
RăspundețiȘtergerece creativa si inventiva esti,minunat aperitivul!
RăspundețiȘtergereGabriela,cu mare placere!Liana,Alison,cand citesc o gramada de reviste si o gramada de bloguri,nu mai retin retetele exact,si atunci,amestec ce am citit si vad ce iese...E bine ca am prins curaj sa ma adaptez in functie de ce am prin casa....o zi buna va doresc!
RăspundețiȘtergereGeta, imi place mult ce faci tu pe aici pe la tine! Bune si adaptate la ce se gaseste prin camara omului! Mi-ai dat o idee buna, ca am si eu oua adevarate de la tara cu care nu prea stiam ce sa fac, branza, iar cateva ciuperci si un dovlecel se gasesc usor!
RăspundețiȘtergereO seara buna!
Lulu
Lulu,multumesc de aprecieri,sa ma anunti cum ti-a iesit...
RăspundețiȘtergere