imi cer scuze daca fotografiile nu sunt chiar reusite...ma straduiesc...

luni, 3 mai 2010

TORT CU CIOCOLATA

     
V-am spus ca am facut un blat pentru tortul cu mure,si fiindca am respectat instructiunile LAUREI,mi-a iesit foarte mare si pufos!Acu,pentru ca ai mei mananca ciocolata si pe paine,le-am facut tort cu ciocolata!!Crema am facut-o cu ciocolata topita si frisca...Simplu si gustos!Evident ca l-am imbracat in pasta de zahar!

5 comentarii:

  1. Dar ce frumos tort ai facut!!!!Eu nu reusesc sa fac o pasta de zahar ca sa o pot modela...oare ce nu fac bine???
    Felicitari pentru acest minunat tort!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru acest minunat tort!!!Eu nu reusesc sa fac o pasta de zahar buna de modelat!!!Nu stiu ce nu fac bine..........
    Numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ton gâteau au chocolat a l'air succulent
    belle présentation
    bonne journée

    RăspundețiȘtergere
  4. JUDY,si eu sunt la inceput cu lucrul pastei,dar cred ca secretul sta in framantat...am framantat mult la el,pana a capatat consistenta plastilinei.Mai stiu din experienta ca zaharul tre sa fie foarte fin...

    RăspundețiȘtergere