V-am spus ca am facut un blat pentru tortul cu mure,si fiindca am respectat instructiunile LAUREI,mi-a iesit foarte mare si pufos!Acu,pentru ca ai mei mananca ciocolata si pe paine,le-am facut tort cu ciocolata!!Crema am facut-o cu ciocolata topita si frisca...Simplu si gustos!Evident ca l-am imbracat in pasta de zahar!
Dar ce frumos tort ai facut!!!!Eu nu reusesc sa fac o pasta de zahar ca sa o pot modela...oare ce nu fac bine???
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru acest minunat tort!!!
Felicitari pentru acest minunat tort!!!Eu nu reusesc sa fac o pasta de zahar buna de modelat!!!Nu stiu ce nu fac bine..........
RăspundețiȘtergereNumai bine!!!
ton gâteau au chocolat a l'air succulent
RăspundețiȘtergerebelle présentation
bonne journée
JUDY,si eu sunt la inceput cu lucrul pastei,dar cred ca secretul sta in framantat...am framantat mult la el,pana a capatat consistenta plastilinei.Mai stiu din experienta ca zaharul tre sa fie foarte fin...
RăspundețiȘtergereFIMERE,merci beaucoup!
RăspundețiȘtergere