Asta am pregatiti ieri....Aveam o bucatica de piept de porc si o bucatica de pulpa.Le-am spalat,taiat cuburi si le-am pus in ceaun cu doua cani de apa,piper boabe,ienibahar,foi de dafin,sare...
Am pus si un pahar de vin...
Cand a scazut apa,am lasat sa se rumeneasca...
Am servit cu branza sarata,oua ochiuri si,bineinteles,mamaliga...
se cunoaste ca esti moldoveanca !tochitura o mancare colesterolica rau da'si buna rau !
RăspundețiȘtergerePansy draga,ce sa fac daca asa-i de buna...mai rar,dar macar cate o bucatica...
RăspundețiȘtergereNu mai demult...saptamina trecuta am facut si eu!Ce-mi placeeee!
RăspundețiȘtergereO seara minunata !
gand la gand cu bucurie,nu Janet?si mie imi place mult...
RăspundețiȘtergere