E minunata,pentru ca se poate manca si rece...
Am copt cativa ardei
i-am curatat,i-am spalat putin si i-am rupt fasii.
Vreo cateva rosii,care erau mai moi,le-am curatat si le-am dat pe razatoare.
Am mai tocat ceapa si cativa catei de usturoi.
Ceapa am calit-o putin,
am adaugat sucul de rosii,sare,boabe de piper,doua foi de dafin si am lasat sa fiarba.
Am prajit si niste carnati taiati bucati.
Cand a scazut fiertura si a fiert ceapa, am adaugat fasiile de ardei si carnaciorii si am mai lasat oala putin pe foc.
Noua ne place mult!
Si la mine sa face mincare de ardei copti ,dar...de post,fara cirnaciori !Asa este mai consistenta...nu am mai facut cam demult,mi-ai dat o idee!
RăspundețiȘtergereO seara buna!
mi place foarte mult ardeii copti, eu ii prefer cu usturoi tocat si otet , ca garnitura, inca nu am facut mancaria, e tare interesanta reteta ta :)
RăspundețiȘtergereImi plac foarte mult ardeii copti, este unul dintre motivele venirii noastre in tara (printre altele, desigur), dar nu am mancat pana acum o mancare pe baza de ardei copti. Pare gustos :)
RăspundețiȘtergereJanet,si mie imi plac de post,dar cu niste carnivori in casa,n-am ce sa fac;Ana,Kadia,multumesc de vizita,incercati reteta,nu o sa va para rau!
RăspundețiȘtergerevai, ce a iesit acum vad, scuze pt agramare ... asa e cand te grabesti si nici nu verici :)))))
RăspundețiȘtergereverifici*
RăspundețiȘtergereAna,stai linistita,am inteles ce am avut de inteles,si eu mai gresesc ,de obicei magrabesc si nu iese chiar cum vreau!
RăspundețiȘtergereO bunatate de mancarica, n-am facut niciodata cu carnati sau cu carnita, dar trebuie sa o incerc.O saptamana frumoasa
RăspundețiȘtergereYafa,multumesc de vizita!chiar iese buna mancarica...mai gustoasa ar fi fost cu ardei capia si gogosari copti!
RăspundețiȘtergere