imi cer scuze daca fotografiile nu sunt chiar reusite...ma straduiesc...

luni, 23 august 2010

MANCARICA DE ARDEI COPTI

E minunata,pentru ca se poate manca si rece...
Am copt cativa ardei
i-am curatat,i-am spalat putin si i-am rupt fasii.
Vreo cateva rosii,care erau mai moi,le-am curatat si le-am dat pe razatoare.
Am mai tocat ceapa si cativa catei de usturoi.
Ceapa am calit-o putin,
am adaugat sucul de rosii,sare,boabe de piper,doua foi de dafin si am lasat sa fiarba.
Am prajit si niste carnati taiati bucati.
Cand a scazut fiertura si a fiert ceapa, am adaugat fasiile de ardei si carnaciorii si am mai lasat oala putin pe foc.
Noua ne place mult!

9 comentarii:

  1. Si la mine sa face mincare de ardei copti ,dar...de post,fara cirnaciori !Asa este mai consistenta...nu am mai facut cam demult,mi-ai dat o idee!
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi place foarte mult ardeii copti, eu ii prefer cu usturoi tocat si otet , ca garnitura, inca nu am facut mancaria, e tare interesanta reteta ta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac foarte mult ardeii copti, este unul dintre motivele venirii noastre in tara (printre altele, desigur), dar nu am mancat pana acum o mancare pe baza de ardei copti. Pare gustos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Janet,si mie imi plac de post,dar cu niste carnivori in casa,n-am ce sa fac;Ana,Kadia,multumesc de vizita,incercati reteta,nu o sa va para rau!

    RăspundețiȘtergere
  5. vai, ce a iesit acum vad, scuze pt agramare ... asa e cand te grabesti si nici nu verici :)))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ana,stai linistita,am inteles ce am avut de inteles,si eu mai gresesc ,de obicei magrabesc si nu iese chiar cum vreau!

    RăspundețiȘtergere
  7. O bunatate de mancarica, n-am facut niciodata cu carnati sau cu carnita, dar trebuie sa o incerc.O saptamana frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  8. Yafa,multumesc de vizita!chiar iese buna mancarica...mai gustoasa ar fi fost cu ardei capia si gogosari copti!

    RăspundețiȘtergere