

Am frecat bine un pachet de unt cu vreo 150 g zahar

La bain marie am pus 2 galbenusuri cu 2 linguri zahar si putin lapte,am dat deoparte,am pus 200g ciocolata tocata si am amestecat pana s-a topit.Cand s-a racit,am adaugat untul frecat.

Foaia a fost pandispan simplu cu cacao,din 4 oua,pe care am copt-o,am rulat-o in prosop.Cand s-a racit,am pus crema,cateva visine,am rulat din nou...

Am ornat-o cu glazura de ciocolata(la plic,spre rusinea mea),si i-am adaugat cateva moate de frisca si nuca de cocos.... ..
Ce super arata !! Felicitari :D
RăspundețiȘtergereYuuum!!! Poti castiga o geanta Crumpler pentru aparatul tau foto daca il pozezi pe Omul Ranga!:)
RăspundețiȘtergereSindy,Raluca,multumesc!
RăspundețiȘtergere