Merg mai departe cu povestea...
Dupa tot procesul de parlit,curatat,spalat,intai se taie capul,apoi se taie ceva soric pentru copii,apoi se transeaza carnea:picioarele,apoi slanina,muschii de pe spate,apoi se ajunge la cavitatea abdominala,unde neaparat trebuie sa te pricepi...am sa pun poze cu partile transate...
Si toata lumea asteapta....
Tata a ales cateva bucati bune pentru "pomana porcului":gusa,muschi,slaninuta,o bucatica de ficat,burta...Mama a pregatit masa
Am servit cu mamaliguta si cu usturoi
Sau cu branza...
Dupa ce am mancat ne-am apucat de carnati....
Wow.............ce bunaciune am gasit eu aici..........da nu este prea devreme pentru taiatul porcului?.Si noi facem pomana porcului...........mmm........salivez deja la ce vad aici.
RăspundețiȘtergereMedi,draga,e cam devreme,dar in zona asta se scumpeste porcul de la o zi la alta...de asta ne-am cam grabit...nu-i nimic...topim,conservam in untura...o sa fie si la Craciun....
RăspundețiȘtergereCind vin pe la tine ,se stie ca in ziua respectiva ,tot timpul imi va ploua in gura!
RăspundețiȘtergereO zi minunata!
Janet,multumesc frumos!ne place sa mancam bine...ce sa-i faci?un sfarsit de saptamana minunat iti doresc!
RăspundețiȘtergere