Reteta o am de la MIMI.suna cam asa:blat:6 oua
200g zahar
30ml. apa
30 ml ulei
20 g cacao
8 linguri faina
ouale se separa,albusurile se bat spuma,se adauga treptat apa si zaharul,galbenusurile frecate cu ulei se incorporeaza in bezea,apoi faina amestecata cu cacao.se coace la foc mic,in cuptorul preincalzit.
SIROP:400ml apa
200g zahar
2 plicuri capucino
CREMA:3 galbenusuri
150g zahar pudra
1 pach. margarina
3 linguri cacao
Margarina partial topita se mixeaza bine,se adauga zaharul(pudra,de preferat),galbenusurile si cacaoa
Siropul se da in fiert
Blatul se taie in doua,se insiropeaza,se umple cu crema si se da la rece
Dupa ce s-a racit bine,se taie la marimea dorita(eu le-am taiat mai mari),se orneaza(eu am ornat cu glazura la plic si cu bombonele)
MIMI,au fost pe placul tuturor!MULTUMESC!
marți, 8 iunie 2010
AMANDINE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Prajitura mea preferata!
RăspundețiȘtergereCred ca o incerc intr-o zi.
sa o incerci,Mircea,a fost minunata!
RăspundețiȘtergereDraga Geta, nu-ti gasesc adresa de mail. Eu sunt impricinata care trebuie sa-ti trimita cadou la concursul Yafei, am nevoie de asresa ta pentru asta.:)))))))))))))))))))))))))))))
RăspundețiȘtergereDraga LAURA,ti-am lasat adresa mea si la postarea "lista de cumparaturi" si la"haideti la o poveste"
RăspundețiȘtergereMULTUMESC PENTRU INVITATIE!Ma bucur ca prezint interes!
RăspundețiȘtergere