.Sa incepem cu taieteii,pe care trebuie sa-i lasam sa se zvante...Am pus cam doi pumni de faina,sare si un ou(daca mai trebuie faina,se mai adauga),framantam bine si,pe planseta presarata cu faina,intindem foaia.O lasam cam o jumatate de ora sa se usuce,apoi o taiem fasii,pe care le lasam din nou sa se usuce(eu le-am pus pe un ziar)
SUPA;Am pus cele doua pulpe la fiert in apa rece,cu putina sare si am strans spuma de cate ori a fost nevoie...Deoarece avea vreo doi ani gaina,am fieeeert....Cand a fost aproape gata,am adaugat legumele intregi in supa.Am scos pulpele,legumele,am strecurat zeama,am potrivit de sare si am pus taieteii.Dupa ce au fiert, am inchis focul,am pus patrunjelul tocat marunt.In farfurii am pus si cateva felioare de morcov fiert ca tare ne place...
Mmmmm....
RăspundețiȘtergerebuna este supa !
de multisor nu am mai facut taietei..
;))
multumesc EVE...ca de obicei,esti draguta!
RăspundețiȘtergere