Am avut si os si carnita,am spalat portiile,le-am pus la fiert in apa rece.
Am strans spuma si,cat a fiert carnita,am pregatit legumele:patrunjel radacina,o bucatica de telina,morcov,ardei gras,ceapa
Cand a fiert carnea,am scos-o,am strecurat zeama,am pus din nou carnea si legumele,sare si am lasat sa fiarba.
Am pus o mana de fidea,a urmat borsul de putina si,inainte sa sting ochiul,patrunjel si leustean tocate marunt.
Noua ne place cu smantana...
Si mie imi place cu smantanica.......mai sclifosit este insa George.
RăspundețiȘtergereUn bors care imi place mult. Pup!
RăspundețiȘtergereF.buna ciorbica....cu smantana ne place si noua ;-)
RăspundețiȘtergereMaria,noi iubim smantana!o zi buna sa ai!
RăspundețiȘtergereLiana,e o bunatate!Sara,si noi iubim ciorbitele-noi,adica eu si fiicamea!
RăspundețiȘtergeresi nie tot cu smantana imi place
RăspundețiȘtergereEste grozav si cu un ardei iute....maninci de dai cu caciula in ciini!
RăspundețiȘtergerePansy,ai zis tu bine ca semanam...si noi iubim smantana...
RăspundețiȘtergereJanet,tare m-ai distrat...e minunat cu ardei...
Foarte gustos borsul!
RăspundețiȘtergereDanutza,multumesc frumos!
RăspundețiȘtergereAi observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare " nuci si usturoi" :)Te astept sa ni te alaturi :)
RăspundețiȘtergereRustic, frumos si gustos, imi place...
RăspundețiȘtergereSurac,multumesc din suflet!conteaza tare mult pentru mine acest comentariu venit din partea ta...multumesc!
RăspundețiȘtergere