imi cer scuze daca fotografiile nu sunt chiar reusite...ma straduiesc...

marți, 19 octombrie 2010

BORS DE VACUTA

Am avut si os si carnita,am spalat portiile,le-am pus la fiert in apa rece.
Am strans spuma si,cat a fiert carnita,am pregatit legumele:patrunjel radacina,o bucatica de telina,morcov,ardei gras,ceapa

 Cand a fiert carnea,am scos-o,am strecurat zeama,am pus din nou carnea si legumele,sare si am lasat sa fiarba.

Am pus o mana de fidea,a urmat borsul de putina si,inainte sa sting ochiul,patrunjel si leustean tocate marunt.
Noua ne place cu smantana...

13 comentarii:

  1. Si mie imi place cu smantanica.......mai sclifosit este insa George.

    RăspundețiȘtergere
  2. F.buna ciorbica....cu smantana ne place si noua ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria,noi iubim smantana!o zi buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Liana,e o bunatate!Sara,si noi iubim ciorbitele-noi,adica eu si fiicamea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este grozav si cu un ardei iute....maninci de dai cu caciula in ciini!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pansy,ai zis tu bine ca semanam...si noi iubim smantana...
    Janet,tare m-ai distrat...e minunat cu ardei...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare " nuci si usturoi" :)Te astept sa ni te alaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Surac,multumesc din suflet!conteaza tare mult pentru mine acest comentariu venit din partea ta...multumesc!

    RăspundețiȘtergere