BLAT:pandispan din 2 oua,60 g zahar,60 g faina
CREMA:1 iaurt de piersici-400g
1 plic zahar vanilat,1 plic gelatina
200 ml frisca batuta
2 piersici curatate si taiate cuburi
Am batut iaurtul cu z.vanilat,am adaugat gelatina topita(bain marie-cu putina apa),apoi frisca batuta,piersicile si am dat la rece.
Nu a fost nevoie sa insiropez blatul.Am pus crema,al doilea blat,am asezat felii de piersici si am turnat un jeleu la plic facut cu suc de piersici...
Felicitari draga mea....arata nemaipomenit prajiturica asta!!!!La pachet se poate????
RăspundețiȘtergereDraga JUDY,daca as sti ca rezista pana la tine ti-as face acu o tava intreaga...
RăspundețiȘtergereMultumesc mult....esti o scumpa!!Sper sa ne intalnim intr-o zi si sa ne facem cinste una alteia!!!
RăspundețiȘtergereJUDY,cu mare placere...sa fcem un ospat...sa stam la o cafeluta...tare mi-as dori...
RăspundețiȘtergeresimplu si bun ! bravo !
RăspundețiȘtergeremultumesc Pansy,simpla...dar buna si usoara...
RăspundețiȘtergereMama ce bun trebuie sa fie.
RăspundețiȘtergereParfumul de piersici e irezistibil.Combinat cu
iaurt e delicios.
LIA,m-a incantat teribil..sigur am sa repet figura...
RăspundețiȘtergereArata minunat Geta si sant sigura ca e foarte gustoasa,parca simt gustul de piersici,deja ti-am furat o feliuta mica, mica,sper ca nu ai observat!pupik!
RăspundețiȘtergereGABRIELA,cu mare placere..mai fac daca mai vrei...parca si eu as mai vrea,ca tare a fost buna...
RăspundețiȘtergere