imi cer scuze daca fotografiile nu sunt chiar reusite...ma straduiesc...

luni, 28 iunie 2010

PRAJITURA CU PIERSICI

BLAT:pandispan din 2 oua,60 g zahar,60 g faina
CREMA:1 iaurt de piersici-400g
1 plic zahar vanilat,1 plic gelatina
200 ml frisca batuta
2 piersici curatate si taiate cuburi
Am batut iaurtul cu z.vanilat,am adaugat gelatina topita(bain marie-cu putina apa),apoi frisca batuta,piersicile si am dat la rece.
Nu a fost nevoie sa insiropez blatul.Am pus crema,al doilea blat,am asezat felii de piersici si am turnat un jeleu la plic facut cu suc de piersici...

10 comentarii:

  1. Felicitari draga mea....arata nemaipomenit prajiturica asta!!!!La pachet se poate????

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga JUDY,daca as sti ca rezista pana la tine ti-as face acu o tava intreaga...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult....esti o scumpa!!Sper sa ne intalnim intr-o zi si sa ne facem cinste una alteia!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. JUDY,cu mare placere...sa fcem un ospat...sa stam la o cafeluta...tare mi-as dori...

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc Pansy,simpla...dar buna si usoara...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama ce bun trebuie sa fie.
    Parfumul de piersici e irezistibil.Combinat cu
    iaurt e delicios.

    RăspundețiȘtergere
  7. LIA,m-a incantat teribil..sigur am sa repet figura...

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata minunat Geta si sant sigura ca e foarte gustoasa,parca simt gustul de piersici,deja ti-am furat o feliuta mica, mica,sper ca nu ai observat!pupik!

    RăspundețiȘtergere
  9. GABRIELA,cu mare placere..mai fac daca mai vrei...parca si eu as mai vrea,ca tare a fost buna...

    RăspundețiȘtergere